A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Misal yorumumda arkasını Google'a dayayanlar güzel kazanıyor dedim. Bundan kasıt Adsense yada Admob.
Yine arkasını Meta ya dayayanlar güzel kazanıyor dedim. R10da Facebook ve İnstagram ile yüksek kazanan kişiler vardır.
Bunun dışındaki işler hamallıktır. Hesap satış işi hariç. Onda da arkasını Meta veya Google alma var.
Hocam katılıyorum o konuyla alakalı problem yok ama şuan yaptığım büyük bir ahmaklık var o da kırk işi birden yönetmeye çalışıyorum sebebide biri tutmayınca diğerine atladığım için tek bir işede yöneleniyorum keşke sadece birine odaklanabilsem meta reklamlarımdada eticaret üzerine hedef kitlelerim hep iyi gidiyor ama diğer yapıcağım işler için daha çok araştırma yapmam gerekiyor.
Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pazarlama konusunda eksikler olabilir. Kimi çok basit şekilde ne yapsa işletiyor kimi ise kaliteli iş yapsa dahi olmuyor.
Doğru hocam ben kendim kullanamıyacağım şeyi satmak istemiyorum o yüzden dikkatlice yapmaya çalışıyorum ama tutmuyor dediğim gibi işiminde hep arkasındayım ne zaman destek isteseler ücretsiz yardımcıda oluyorum.