Monargda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabır sabır bi yere kadar hocam valla dün çıktık tartıştık takıntılısın diyor ya ne takıntısı yürümeni dinliyorum kulaklık takılı halde diyor kızı da çıkmış bende gece müzik sesi duyuyorum diyor ben kulaklık dışında sadece maç izlemişimdir o da son ses açmadan ki ailem işe gideceği için gece hep kulaklıkta olurum nerden nasıl duyuyor acaba ama devam ederlerse arabadan tesisatı getirip gece zıplayarak uyandıracam az kaldı
Eskiden onlar yere sertçe vurduklarında bende tavana fırça sopası ile vururdum. Bundan dolayı ailemle sürekli kavga ederdim
Onlar gürültü yapınca yere sertçe vurunca sorun olmuyor. Ben fırça ile tavana vurunca ailem bana tepki gösteriyordu. Birkaç yıl evvel bir tesbih satın aldım.
Nezaman gürültü yapsalar tesbih çekiyorum. Bu şekilde sinirlerimi dizginliyorum.
Mesela geçen hafta gece sabaha karşı saat 05di yanılmıyorsam. Ben uykuda iken sert bir cisim ile yere vurdular. Uykudan zıplayarak uyandım. Benim üstümdeki odadan genelde yere vurma sesi geliyor.
Dayanamadım bu sefer yine tavana fırça sopası vurdum. Yine ailemle tartışma noktasına geldim.
Ama çoğu zaman içime atıyorum. Tesbih çekip sabretmeye çalışıyorum.
Benim yerimde başka biri olsaydı çoktan onlardan biri ile kavga etmişti.
Ailem onlar yapsada sen yapma diyorlar. Tepki gösterince kavga ediyoruz tartışıyoruz evin içinde ailem ile.
Var bundada bir hikmet deyip geçiyorum çoğu zaman.
Okadar imreniyorum ki müstakil evde yaşayan insanlara, yada üst komşusu gürültü yapmayan insanlara.