Bezos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aktif pasif buldukları tüm domailere backlink veriyolar. Örneğin senin sitene verdiler diyelim sen de semrush analizi yaparken bunu farkediyorsun ve siteye bir bakıyorsun. Sitede fivrr affiliate linki var. DA-PA değerlerini artırmak için hizmetlere göz at diyor. Kısacası hedefli trafikle affiliate yapıyorlar. Benim merak ettiğim günlük ne kadar trafik alabilir bu trafikle backlink veya affiliate dışında başka şeyler yapılabilir mi.
eskidenbir eklenti denemiştim ben benzer siteleri link veriyordu konu altına istediğin kadar gösterecek hale getirmiştik konu altına ne kadar hit geldi bilmiyorum ama sonradan bazı domainlerin aranmasıyla hit geldiğini farkettik mesela vatandaş r10net diye aratıyor bizim siteye de giriyordu. sonra domainlerdeki linkleri kaldırarak eklemeye başladık baya etkisi olmuştu. film sitesiydi ve milleti siteye çekmede ilk başlarda büyük işe yarıyordu yani.

bu şekilde yani yukarda anlattığın şekilde hit geleceğini sanmıyorum ben fazla. yani kaç kişi semrushu inceleyip de o siteleri kontrol ederki?