hfze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifa İhsan etsin.. hastalıklara bakış açım birkaç yıl önce çok değişti... doktorların riskli dediği nice hastalar gördüm yıllardır yaşayan..modern tıp maalesef belli bir noktada aciz kalıyor.. bu duurmda tevekkül çok önemli Allah dilemezse yaprak düşmüyor bilinci..
babam yaklaşık 4 yıldır beyin tümörü ile yaşıyor doktorlar 4 yıl önce felç olur yakında demelerine rağmen 4 yıldır kendi işini gücünü yapıyor..riskli bölgede olduğu için ameliyattan başka çare yok ve ameliyat sonrası felç geçirme olasılığı çok yüksek...demem o ki hastalıklar insanı olgunlastiriyor ve bizim gördüğümüzle resmin tamamı farklı olabiliyor..tekrar şifa dilerim
Bu süreç beni açıkçası manevi yönden aşıırı olumlu etkiledi, İnşallah doğru bildiğim yoldan bu saatten sonra ayrılmam. Mübarek günde kıymetli duanız için çok teşekkür ederim. Rabbim babanıza ve diğer tüm hastalara tez zamanda şifa versin inşallah. Dualarım sizinle.

Reigins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun karalar bağlama moralini iyi tut çok kısa sürede atlatırsın önemli olan başlamak sen zaten tedaviye başlamışsın yani kanser hastalarının kullandığı ilaç ve benzeri diye düşünüp moralini bozma beterin beteri vardır düğünü bu sene yapmazsın 2 sene sonra yaparsın ama mutlaka yaparsın düşündüğün bölüm içinde üzülme nerden biliyosun düşünmediğin bölümün düşündüğün bölümden çok daha iyi olmayacağını ?
Hocam işin garip tarafı gönlüm o kadar rahat ve ferah ki neden bilmiyorum.
Şu yazdığınız mesaj beni o kadar mutlu etti ki aslında tüm mesajlar beni çok mutlu etti. Hiç tanımadıkları biri için iyi dilekte bulunmak ve dua etmek öyle bir gönlüm rahatlıyor ve mutlu oluyorum ki bunu da atlatırız inşallah 😊

Rabbim hepimize sağlıklı, mutlu, huzurlu ve uzun bir ömür nasip etsin