DijitalDahi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler arkadaşlar şunu anlamış oldum 10 yıllık bir üye kripto adresi atsa ödeme yapsak suçlu biz olmuş oluyoruz dediğinize göre ve o üye dolandırıcılık bile yapsa suçsuz oluyor öyle mi siz dolandırcıların önünü açmış oluyorsunuz iyi o zaman 10 yıllık üye alsın dolandırsın ibanıma mı attın desin işin içinden çıksın mantık hatası.

Konuyu kilitliyorum teşekkürler yorumlar için yönetim kararı " hesabı çaldıran sorumluluğundadır kararı vermiş ödememi hesabını çaldıran üyeden alacağım kararı verildi " r10 yönetimine teşekkürler. Bu konuda her zaman dikkatli olmamız gerektiğini anlatmış oldu.
Duygusal yaklaşımlarınız, kendinizi haklı veya haksız görmeniz durumu değiştirmez.
Kimse size neyin niye olduğunu anlatamaz ikna edemez, siz kararı çoktan vermişsiniz

Boşverin haklıyı, haksızı ben size izlenmesi gereken yoldan bahsedeyim.
Şikayetçi olun, R10 yönetiminden hesabın sahibine dair bilgiler istenir kendisine ulaşılır ifadesi alınır gerçekten hesabı çalındıysa çalan kişiye de ulaşılır. Ve işin sonunda mağduriyetiniz giderilir. Uzun sürse bile sonuçlanır
Yasal yollar neyse onu takip edin, burda size haklısınız dediklerinde tatmin olmak dışında yapabileceğiniz bir şey olmaz