İnsanlar size öneride bulunuyor siz hala karşı çıkıyorsunuz, hayatımda gördüğüm en boş konu. Siz zaten kendinizce hükmü vermişsiniz, vicdanen onay almanın peşindesiniz.
Tamamen hatalı sizsiniz. Kripto ödemesi ticari olarak yasak, ödemeyi gönderen sizsiniz.
"Sen haklısın" cümlesini okuyabilmek için açılmış bir konu.
Aynen öyle diyebilir ve haklı. Çünkü forumda zaten kripto ile ödeme yasak. hatta bu yasağa uymadığınızı beyan ettiğiniz için sizin hesabınız bile bloklansa yeridir.
Kripto ile ödeme yasak diyenler 2025 yılında olduğunu unutmasın. Herkes eşini dostunu hesabına da para alabiliyor bu da unutulmasın. Hesabı çaldıran suçludur. Ayrıca hesap çaldırmak nedir? Bir güvenlik açığı olsa yetkililerin hesabı çalınır.
mağduriyeti gidermeli hesap sahibi.
Teşekkürler arkadaşlar şunu anlamış oldum 10 yıllık bir üye kripto adresi atsa ödeme yapsak suçlu biz olmuş oluyoruz dediğinize göre ve o üye dolandırıcılık bile yapsa suçsuz oluyor öyle mi siz dolandırcıların önünü açmış oluyorsunuz iyi o zaman 10 yıllık üye alsın dolandırsın ibanıma mı attın desin işin içinden çıksın mantık hatası.
Konuyu kilitliyorum teşekkürler yorumlar için yönetim kararı " hesabı çaldıran sorumluluğundadır kararı vermiş ödememi hesabını çaldıran üyeden alacağım kararı verildi " r10 yönetimine teşekkürler. Bu konuda her zaman dikkatli olmamız gerektiğini anlatmış oldu.