Ben iki tarafı da desteklemediğim için iyi bişey yaptıklarında desteklerim, kötü bişey ise savunmam eleştiririm ama bazı arkadaşlar maalesef şeffaf olamıyor ve yorum dahi görmek istemiyor. Halbuki siyaseti de sevmem çok nadir karışıyorum artık ama adamın nasıl zoruna gittiyse artık.
zaten olması gerekende o. sanayide bir ustamız var. ikide bir bana makarnacı diyor

makarnacı ne demek diye sordum. internette oyle diyorlar dedi. Bu adam devletten destek alıyor. çocuk parası alıyor. elektirik parası alıyor. bakın sallamıyorum herşeyimin üzerine yemin ederim. la oglum dedim ben develletn bu güne kadar covit hariç destek almadım esnaf oldugumuz için iş yerleri kapalı olduğu için birkere para verdiler gene yemin edebilirim bu parayıda işe gidemeyen birisine verdim. bana para lazım degil. velhasıl sordum sen devletten her desdegini alıyorsun. 3 ayda bir erzak bile veriyorlar. sana soruyorum benmiyim makarnacı senmi, eleştireceksen bunları almayacaksın dedim kızardı sesini bile çıkaramadı.
sabah sabah sinir oldum şaka gibi ya adama... gecen gün faiz konusu açtım çevremdeki imamlar kredi çekti ev aldı diye. adam gelmiş her imam faiz almaz seni engelliyorum sen yalan konuşuyorsun diye engelledi beni yahu forumda biz ağzımızı açmayacakmıyız