Madem Mülk Allah'ın tapular neden hep sizin üstünüzde.

Ankara belediye başkan adayı vardı. Adam kanun kadar zengin arazisi var dünya kadar.
Buna sordular "Mülk Allahındır dedi". Bizde biliyoruz mülk Allahın kazık çakmayacağız.
Fakat , Bir yorum gördüm altında ulan dedim bu kadar güzel anlatılır o sözde yukarıda cümleydi.

Ne zaman bunlardan şikayet etsem şükredin, kanaatkar olun vs gibi zırvalıyorlar ya uyuz oluyorum.

Oğlum bizde namaz kılıyoruz, oruç tutuyoruz, sadaka, zekat veriyoruz. Sen nasıl benden daha fazla müslüman olduğunu iddia ediyorsun.

Adam tüm ihaleleri topluyor, vergi affından yararlanıyor. Arabalar, Gemiler, Yatlar, Katlar, Araziler, Fabrikalar gırla.... Zenginlik içinde yok 1 arabaya zekat verilmez, ona zekat buna zekat verilmez diye cimrilik yapıyorsun.

Ondan sonra kanaatkar olun. Fakire yardım edin.

Hem yüzsüz, hem benden müslüman olduğunu iddia ediyor ********.

Ulan peygamber efendimiz değilmi? Bir hırka bir lokma felsefesinde hayat süren... Kendi amcasına tamamına bağışlasan servetinin diyen peygamber efendimiz değil mi?

Halan bu tarikat, cemaat ayaklarına milleti sömüyorlar ya en çok ona üzülüyorum.

Bizim sitenin görevlisi bunlar için ramazanda koli satıyordu. Yahu adam parasızlıktan ablasını tedavi ettiremedi genç yaşında vefat etti kadın bunlar için koşturuyor. Ablası için bu kadar koşturmadı yahu.

Nasıl milleti kandırıyorlar anlamıyorum. Bunları görmüyorlar mı? Bilmiyorlarmı aklım almıyor yahu.