ben almazdım hocam pahalı
Al*sat için alınmaz eğer onun içinse 19 bandı idealdir
25 çok, direkt 0 fiyatları ile toplasan 21k civarına geliyor sistem monitörsüz. Monitörün de sıfırı 24'se 4k 27' se 6k.
Monitör siz
Ryzen 7 5700
32gb ram
1tb M2 ssd
Rx7600
Li kasa 23-24k bandında.
Yıpranmamış, garantisi devam eden ürünler ise alınır diğer yorumlara bakmayın hocam
Ekran kartı min 14100
Anakart min 2750
toplasana 21kya dostum işlemci + ram + ssd + kasa + psu nasıl 4k editor ediyor anlayamadım
İşlemci : 4k
Anakart: 2.7k
Uygun fiyatlı lexar 2x8gb 16 ram : 1k
500 m2 ssdye de 1k de
Ekran kartı : 13k
Etti sana 22k
Psu - kasa hariç onları da 1.5k dan hesapla 25k etti 0.
( Konuda psu-kasa bilgisi geçmediği için onlarsız hesaplayıp 21k dedim. )
Monitörün fiyatına girip akakçeden bakabilirsin 24'i 4k.
Kimse 4k ediyor dememiş, okuduğunu anla önce. 2.el sisteme de 0 sistem fiyatı çekilmiş adama al deme
Daha adamın alacağı işlemciyi vs bile bilmeden iyimser fiyatlarla 21k diyorsun ben eminim 4060lı sistemde 3200mhz ram kullanmamıştır. Ya da 1500₺lik psu + kasa bu sisteme yetmez. Zaten yorumda da yıpranmamış, garantisi devam eden ürünler ise al dedim
tüm yorumlar ve düşünceleriniz için teşekkür ederim ben arkadaştan almaktan vazgeçtim sebebi bu yorum beni tatmin etti galiba...
https://www.vatanbilgisayar.com/inte...am-151040.html
aynı sistem 24.670₺ ye geliyor ekstra başka bir şey eklencekmi bilmiyorum ama monitör eklendimi çıkan kdv gider olarak düşülünce arkadaşın verdiği fiyata sıfır pc almış oluyorum bu bana daha mantıklı geldi
Aslında ihtiyacım olan bilgisayar vodafone mağazamda kasada kullanıcam iphone aktarma yedekleme işlemleri çok olduğu için önemli olan 2TB disk ve sistemin hızlı olması buna göre önerebilceğiniz bir sistem varsa değerlendirmek isterim...