EKLEME: Meta Verifed satınaldım (260₺) ardından sorunumu ekran görüntüleri ve dilerlerse resmi döküman ve kimlikde beyan edebileceğimi translateden INGILIZCEYE çevirerek yazdım.
Türk bir temsilci sohbete bağlandı üst merciye durumu iletti 10dk içinde hesap aktif oldu. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. +rep


Selamlar bir firmanın bağımsız temsilcisi oldum.
firma logosunu ve ürün fotoğrafını şahsi ref kodumuda içeren bir görseli pp yaptım

gönderilerimde de daha profesyonel durması için firma logosunu kullandım 1 mayıs 00:00'da açtığım hesap 7 saate banlandı
30 gün itiraz butonuna bastım ona da red geldi. takipçi 5 adet vardı ama kullanıcı adından ötürü kurtarmak istiyorum.

Yukardaki yönetem geçerli olur mu? Alternatif yol gösterecek ya da destek olacak arkadaşlar iletişime geçebilir ya da bu mesajı alıntılayabilir.

GÖRSEL



ayrıca gelen mailde bu. "hala uymadığını gördük" diyorda bir şey değiştrimeme müsade etmiyor ki nasıl bende değişiklik yapmamı bekliyor o da ayrı bir soru işareti.


GÖRSEL