Merhaba,
Mobildeyim bundan dolayı forumu araştıramadım ancak sürekli limit bozdurulacak başlıkları görüyorum, bilenler bizleri aydınlatırsa sevinirim.
Bu limit satan arkadaşlardan limit almak güvenli midir?
Bu limit dedikleri şey aslında bildiğimiz kredi değil mi? Yani benim anladığım kadarıyla bu arkadaşlar bu limiti çıkarıp üç ay ertelemeli olarak, sonrasında ise taksitli olarak ödüyorlar.
Peki bu arkadaşlara güvenmek ne kadar mantıklı, kredi borclarini ödeyecekleri ne malum, ucuza mal alacağız diye yarın öbür gün başımıza bir şey gelmesin?
konu hakkında bilgi sahibi olanları bilgilerini paylaşmaya davet ediyorum.
Hocam benimde mesela 20 bin limitim var belli bir ürün alınca peşinat istiyor o 3 ay ertelemeli herkese çıkmıyor peşinat ödeyecek durumu olmayan başkası alıp ödesin peşinatı ondan %70 civarında da para alırım diye yapıyor siz ürünü aldıktan sonra kredisini ödemiş ödememiş ona zararı olur size bir zararı olmaz tek dikkat edeceğiniz husus işlem yaptığınız kişinin ibanıyla hepsiburada sahibinin adı soyadı uyuşması. Bir de bazı bozumcular kağıda şu ürünü aldım ödemesini de şu kişiden aldım diye kimlikli teyit istiyor güvenmiyorsanız öyle yapabilirsiniz