kritik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte bu tipler böyle o kadar at gözlüğü ile bakarlarki laf olsun torba dolsun hepsine tek tek cevap vereyim ki gerçek cevaplar görünsün:
1-Üşenmedim saydım bu siz ve diğer 3 kişi hariç 13 kişi olumlu olumsuz görüş bildirmiş! Hiçbirnde bir kişisel çatışma yok! Gayet medeni bir şekilde ilerliyor.
2- Ben uzman değilim daha ilk mesajımda wp bilmiyorum, acaba ben mi anlatamadım diye söylüyorum. WP pişmanlıktır sözüm bu sektöre darbe vuracaksa o zaman kimse hiçbirşeye yorum yapmasın.
3-Siz ve diğer 3 zatın konusunda uzman olup olmadığını ben bilemem tekrar belirteyim uzmanlık alanım değil. Fakat ben sizin gibilerle çalışmam diyen kişiye söz söylemekte benim en doğal hakkım ve bu onun eğer uzmansa uzmanlığına zeval getirmez!
4- Dedimya konuyu anlamadan at gözlüğün laf olsun diye gelen tiplerdensin! Neden mi?
Ben php taşıyacağım demedim. php kullandım dedim. Sıfırdan wp kurduğum bir sitenin haber girilecek temel ayarlarını talep ettim.
5- PHP iyidir wp kötüdür demedim. WP daha kullanmadım bile.
6-Ceza alacak agresif falan filan derken yargıçlık yapacak hadde hiç değilsiniz! Öyle biri varsa sizin gibi böyle konuyu baltalayan, anlamadan yazan ve gerçekten hakaret edenler olur. Nitekim siz ve diğer zat bunu yaptı bende ekran çıktısını koydum!
1- Medeni (Opsiyonel) üslup problemine önem vermenizi öneriyorum çünkü yazdıklarınız direkt sektöre, sektördeki herkese, wordpresse hakaret olarak algılanıyor. Neyi saydınız onu da anlamadım zaten ama olsun pek de önemli değil.
2- Uzman olmadığınızı wp bilmediğinizi anlatamamış olma ihtimalinizi söyleyip hem de wp pişmanlıktır diye başlık atamazsınız.
3- "uzman görüneyim havasındasınız" "3 mesajı atan wp UZMANLARI varya!" "uzmanların gözüne sokayım " bu dediklerinizin üzerine uzman olup olmadığını ben bilemem diyemezsiniz! adamların uzmanlığına hakaret edip üstüne de ben uzman mı değil mi bilemem diyemezsiniz!
4- "at gözlüğü" nüzü beğendim ) wordpress sektörü çok ucu açık olduğu içi ve birsürü haber sitesi kurduğum müşteri olup onlardan da birkaçından pişman olduğum için söyleyeyim, wp haber sitesi sektörü çok saçma çünkü temel diyerek kimse ne istediğini bilmiyorum. Adam sürekli istedikçe istiyor. Anladınız mı şimdi? Siz cümlenizde temel şeyleri istiyorum dediğinizde adam size tekrar sorar tam ne istiyorsunuz diye.. Çünkü "ben temelden ajans sistemini de kastettim" diye zekiler çok çıkıyor. O temel lafı işi bitiriyor. Tam ne istediğinizi liste halinde vermenizi tekrar tekrar isterler sizden temel şeyleri istiyorum dediğinizde..
5- "wordpress pişmanlıktır" çıkarımını nereden yaptınız o zaman?
6- Yargıçlık yapmadım, o mesajım da sana değil zaten fark ettiysen. Özellikle ayırmışım senin ile ilgili kısımdan.. Terbiyesiz, ahlaksız gibi laflar da üslup bozukluğuna bu da ceza puanına moderatör kararına göre tekabül edebiliyor.