Şimdi siz işi yapacak düzgün adam bulamadığınız için wordpressin pişmanlık olduğuna mı kanaat getirdiniz

beğendim
RakipsizHizmet ile alakalı olumsuz yorumu olan adam sayısı bir elin parmak sayısını geçmez

Öyle diyorsa kendinizde de suç aramanız gerekir çünkü işi ile fazlası ile ilgili bir kişi uzun zaman çalıştım
Zaten site seo ayarlaması ile sitenin alacağı trafik sayısı ayarlanamaz sunucuda ayarlama gerekir onun için

Wordpress temada şöyle bir olay var, mesela siz site ana sayfasının o temada düzenleme yapacak kişinin kendi isteklerine göre tasarlamasını mı direkt demoyu import etmesini mi istiyorsunuz bu tarz detaylar vermeniz gerekli.. SEO Ayarı dediğimiz kavram öyle düz bir şey de değil bu arada 50 tane alt dal çıkartabilirsiniz...
Normalde sorunsuz tebilişim gibi firmalardan taşıma yapabilen önerirdim de gerek yok WORDPRESS PİŞMANLIKSA.. Ayrıca PHP site taşınacak diyerek hiçbir sonuç alamazsınız. PHP site ne? Yani mesela database tablosu nelerden oluşuyor tebilişim ile çalışıyordum eskiden onlar da php laravel kullanıyor adamların bana verdiği database düzgün değil json formatta 50k içerik verdi bana adamlar
Kimsenin hava yapmak gibi bir derdi olmaz hele ki bu konuda..
Hazır yazılımların - ve + tarafları vardır. Wordpressi istediğiniz gibi geliştirebilir ama çözebilirsiniz ancak bazı haber yazılım firmalarında düzenleme yapmayı bırakın talep açtığınızda bile laf yiyorsunuz. Adamlar çünkü uğraşmak istemiyorlar. Hazır yazılım profesyönel kalmak için kullanabilirsiniz. Orta düzey ve rahat çözüm için wordpress geliştirebilirsiniz. Hiçbir şey bilmiyorsanız da te* da* firmalarının eline falan düşebilirsiniz. müthişlerdir..
İş veren max süreyi belirleyebilir en fazla. İş veren yarın teslim derse ve işi alan yetiştiremezse işi alan suçlu olmaz. Gereken süreyi özellikle yazılım tasarım gibi sektörlerde işi alan belirler ki düzgün bir sonuç alabilin.
WP uzmanları dediklerinizden 2 tanesi işinde yeterince profesyönel kişiler zaten diğer arkadaşı tanımıyorum. Ayrıca sorun wpyi bilmemenizde değil agresifliğinizde..
Size bir bilgi daha wordpress de herkes herşeyi geliştiremez, biri taşımayı yapmayı bilir diğeri onu yapamaz, başka biri seo ve optimizasyonu iyi bilir diğeri onu yapamaz. Bunun sebebi wordpressin çok düzenlenebilir olması ve herkesin herşeyi yapamayacak olmasıdır.
Saygılarla
--
hocam siz de devam etmeyin laf etmeye tartışmadan zaten onun ceza yeme ihtimali var üslupsal ve agresiflik olarak da size de yazık olmasın arada
İşte bu tipler böyle o kadar at gözlüğü ile bakarlarki laf olsun torba dolsun hepsine tek tek cevap vereyim ki gerçek cevaplar görünsün:
1-Üşenmedim saydım bu siz ve diğer 3 kişi hariç 13 kişi olumlu olumsuz görüş bildirmiş! Hiçbirnde bir kişisel çatışma yok! Gayet medeni bir şekilde ilerliyor.
2- Ben uzman değilim daha ilk mesajımda wp bilmiyorum, acaba ben mi anlatamadım diye söylüyorum. WP pişmanlıktır sözüm bu sektöre darbe vuracaksa o zaman kimse hiçbirşeye yorum yapmasın.
3-Siz ve diğer 3 zatın konusunda uzman olup olmadığını ben bilemem tekrar belirteyim uzmanlık alanım değil. Fakat ben sizin gibilerle çalışmam diyen kişiye söz söylemekte benim en doğal hakkım ve bu onun eğer uzmansa uzmanlığına zeval getirmez!
4- Dedimya konuyu anlamadan at gözlüğün laf olsun diye gelen tiplerdensin! Neden mi?
Ben php taşıyacağım demedim. php kullandım dedim. Sıfırdan wp kurduğum bir sitenin haber girilecek temel ayarlarını talep ettim.
5- PHP iyidir wp kötüdür demedim. WP daha kullanmadım bile.
6-Ceza alacak agresif falan filan derken yargıçlık yapacak hadde hiç değilsiniz! Öyle biri varsa sizin gibi böyle konuyu baltalayan, anlamadan yazan ve gerçekten hakaret edenler olur. Nitekim siz ve diğer zat bunu yaptı bende ekran çıktısını koydum!