gokanke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese terbiyesiz, ahlaksız diyerek hiçbir çözüme ulaşılmaz. Gelene gidene "terbiye yoksunu, iş ahlakı olmayan insan, sıkıntılı tip" diyor bir de. Şaka gibi.
Bir terbiye, ahlak sahibi, sağlıklı iş veren sen mi kaldın R10.net üzerinde?

Bence de sorunlu olan, ne istediğini bilmeyen bir müşteridir, genelinde de sıkıntı vardır. (Terbiyesiz!!!!????)

Proje kapsamının dışına çıkınca da şikayet konusu açılır tarafına, olumsuz yorumlar yapılıp, forum itibarını zedelemekle ilgili tehditler edilir, ne olacak? Eline mi yapışacak? Yapsana! (!)

"Wordpress'i bilmiyorum" deyip de her şeyi biliyormuşçasına konuşmanın, "bilgisizliğin" arkasına sığınacak kadar aciz bir durumda bulunulmaması gerektiğini düşünüyorum. (AHLAKSIZ!!!!!!!!!!)
Eğer gerçekten profesyonel bir iş isteniyorsa, baştan detaylı bir proje kapsamı / iş tanımı yapıp, net bir şekilde talep listelemesi gerekir.
Gerçekten isteklerini belirleseydi ve istenilenler net olsaydı, hem kendisi hem de biz terbiyesiz Wordpress hizmeti sağlayan kişilerle daha verimli bir iş ilişkisi kurabilirdi.
Bu kadar belirsizlikle iş yapmayı kimse istemez ki. Gerçekten işinize özen gösterecek birini bulduğunda, ona saygı göstermek ve ne istediğini açıkça belirtmek daha sağlıklı olur gibi. (Terbiyesizzz!!!!!!!!!!)

Yani işin sonunda, belirsizlik içinde kalan en büyük hayal kırıklığı siz oluyorsunuz. Hayırlı işler.
Siz ve mesajınızı beğenen diğer iki zat dışında birçok yorum vardı. Bu işi yapıp olumlu ve olumsuz mesaj gönderen. Hiç biri ile böyle bir kişileştirilmiş bir diyalog yaşanmadı. Fakat siz ve mesajınızı beğenen diğer iki zat gibilerle ben çalışmam!
Zaten sizde benim gibi biri ile çalışmayacağınızı belirtmişsiniz!
TERBİYESİZE terbiyesiz derim! Çünkü AHLAKIN her türlüsü önemlidir. İş ahlakından yoksun olanda AHLAKSIZDIR ve onunda bu güzel forumda yeri olmamalıdır. Zaten forum yöneticileri de bu konuda hassasdır.
Burada konuda çaresiz kalıp benim r10 da oluşturduğum şikayet kaydına bakan kişi zaten çaresizdir İyiki dürüst ahlaklı bir tüketiciyim. Yoksa mazallah 1 tane olumsuz ticaretim olsa siz adamı bir kaşık suda onun üzerinden boğardınız.
Neyse benim meramı mı anlayan anladı.
Ama en azından bu üçlüyü de tanıyan tanımış oldu.
Şimdi bakın işinize...