Başı boş yorum!
Hocam konuyu okudunuz mu?
Ben işin tanımını söylemişim zaten. Ben zaten wp'de yeniyim. Tüm herşeyi bilsem kendim yaparım.
Madem iyi niyet ve kalitelisiniz. Siz gelen talep doğrultusunda yapacağınız işi sıralayıp olur alırsınız öyle olur biter.
İşte benim söylediğim tamda sizin gibi hizmet veriyorum diyenlere...
Fazla saldırgansınız..
"Ve diyorum ki yarın haber girilecek bir şekilde hazır olsun istiyorum." Bana fiyat verin diyorum( Seo, kırmızı içerik hatası, işte tema düzenlemesi)
Size neden "Ne yapılmasını istiyorsunuz?" diyorlar biliyor musunuz?
"işte tema düzenlemesi"
Bir yazılımda nerenin düzenleneceğini bilmek ile o işi yapmak aynı şey değil.
SEO ayarlarının yapılmasına ihtiyacım var, araştırdım "xxx ve yyy" eklentileri mevcut. Hangisini önerirsiniz? ve bu eklentinin haber sitem için optimize edilmesine ihtiyacım var.
Veya, XXX SEO ayarları eklentisine sahibim haber sitem için en iyi şekilde optimize edilmesine ihtiyacım var.
Kısacası siz neye ihtiyacınız olduğunu bile bilmiyorsunuz, bir sihirli değnek olsun dokundurunca site tam istediğim gibi hazır olsun diyorsunuz.
Ayrıca "
Ve diyorum ki yarın haber girilecek" işi alan kişi olarak yapılacak süreyide ben belirlemek isterim. İşi bilmiyorsunuz, ne kadar zaman alacak gram bilginiz yok ama teslim alacağınız tarihide belirtiyorsunuz.
Son olarak, bu tarz müşterilerin işini almayı bırakalı uzun süre oldu. Şükürler olsun müşteri seçebilecek finansal özgürlüğe ulaştık.
İşin detayı için ben müşterinin peşinden koşacağıma, kaliteli iş isteyen ve işine önem veren müşteri gelip derdini anlatsın ortaya güzel bir ürün çıkaralım.