Böyle beklemek ile de olumlu olmayacak ama, ilk önce usta bir manipülatör gibi algı yapabilirsin eğer ki bir iletişim geçiyor ise;
Sürekli aşk yada acı kavramlı paylaşımlar mı yapıyorsun YAPMA ! Gezerken, eğlenirken sanki onu unutmuş yokmuş gibi eğlen paylaş
Mesaj yazınca hemen dönüyormusun DÖNME ! Birkaç saat hatta gün sonra yaz, çok işim vardı görmemişim gibi
Kadınlar biz erkeklerden çok farklı bir düşünce ve duygu yapısına sahiptir.
Bazen aynı tarz yaklaşan erkekleri sığınacak liman gibi görüp dertlerini anlattıktan sonra hemen kaçabilirler. Onun tanıdığı adam yerine bambaşka biri gibi davran ilgisini çekecektir eğer ki çekmiyor mu, dediğim gibi cesaretini konuştur yoksa yıllarca kafanda onu düşüncelerde konuşturacaksın
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hocam. Bunları yapabilirim ama yine bir karşı cinsi etkileyecek yakışıklılığımda yok. Yani sokakta falan görsen beni Allah'a şükür edebilirsin. Yani anlayacağın 5-0 gerideyim. Özgüven konusunda bir sıkıntım yok bu arada lakin gönül işleri devreye girince karşıdan da bir şeyler görmek istiyor insan...
Alkolü bıraktıydım, tekrar rahatlamak için başladım. İnsan çareyi farklı şeylerde arıyor.