Yakında içimi döktüğüm bir konu açacağım, hacısından, hocasından, imamından %90'ından nefret ediyorum. Alenen içki içmez, alenen zina yapmazlar ama onların dışındaki herşeyi yaparlar.

@A.AY;
Ayrıca eklemek istiyorum aidiyet duygusu en gelişmiş cemaat menzil cemaatidir, körü körüne insanlar bağlanmıştır. Türkiye'de en büyük şirk yapılan cemaattir. İnsanları ''1.400 yıl önce peygambere nasıl biat ediyorlarsa bugün bizde gavsa etmeliyiz'' şeklinde ''gavsa kul köle olmalıyız onlar peygamber soyundan geliyor'' şeklinde yönlendirmektedirler. Aynı zamanda ülkemizdeki her çeşitten insanın yer aldığı suçlusu, suçsuzu, bağımlısı, bağımsızı, sapığı vs. insanları ayırt etmeden barındıran en büyük cemaattir. Bu uğurda hayatlarını mahveden insanlarda vardır, evini, işyerini, arabasını herşeyini bağışlayan hayata sıfırdan başlayan bu ülkede milyonlarca kişi var. Ve bu cemaatte katoliklerdeki gibi günah çıkarma ritüeli var ''tövbe kabulü'' diye anılıyor, para veriyorsan adına bağış deniyor günahlarına karşılık tövbe kabulcüsüne tövbe ediyorsun. Oda tövbe ederken duasına senide katıyor. Tartışmasız Türkiye'deki en büyük kitleye sahip ve en varlıklı cemaattir. Özellikle bitmeyen çorba dedikleri bir çorbaları vardır, içinde ne var bilinmez bir tas içenin genellikle uykusu gelir ve namaz vaktine kadar ibadethanede uyurlar, namaz vakti gelince mecbur uyanıyorsun zaten.

Çokta sevimli insanlar değillerdir genellikle tamamı için demiyorum ama harama gırtlağa kadar batmış her türlü gayri resmi yoldan para kazanmış ve kendini cemaatle aklamaya çalışan insanlar bu cemaatte çok fazlalar. Bir cemaat yetkilisinden duyduğuma göre 50.000 nüfuslu bir yerleşim yerinden yılda 30.000.000 TL dergi aboneliği, bağış ve yardım adı altında gelir geliyormuş. Düşünün 50.000 nüfuslu bir yerden söz ediyoruz.

Benim görüşüm bu ve bunun gibi oluşumları devlet tamamen ortadan kaldırmalı herşeylerine el koymalı, bir cemaatte bulunulacaksa bu cemaat cami cemaati olmalı.