Hayatımda 2024 yılına kadar hiç içmemiştim halen sigara vs içmem, ama 2024'ten beri özellikle haftasonları bira, şarap, viski, votka, rakı sadece tadımlık içiyorum. Bir arkadaşım var hayatını kararttı bu yolda günde 1-2 şişe içiyordu. İradeniz varsa kendinizi dizginleyebiliyorsanız alkol zararlı değil cidden faydalı olduğunu düşünüyorum. Psikolojik etkileri özellikle haftanın, günün yorgunluğunu alıyor aşırı rahatlatıyor.
- Özellikle bana yoğun egzersizden sonra alınan 2-3 soğuk bira sonra duş ve uyku çok iyi geliyor. Uyandığımda kendini yenilenmiş hissediyorum. Bazende kendimi çok hararetli hissettiğimde özellikle yaz aylarında 1-2 bira içmek hararetimi kesiyor.
- Şu çok popüler meyve şaraplarını önermiyorum bildiğin meyve suyu gibi geliyor ve çok şekerliler, içilecekse rose öneriyorum. İlk başladığımda karadutu çok seviyordum ama roseye geçtikten sonra aramıyorum.
- Viski ve votkayı gerçekten bir derdin varsa veya kendini hüzünlü hissediyorsan içeceksin hem pahalı hemde 1-2 kadehten sonra sarhoş ediyor gereksiz.
- Agalarla açık havada iki kelam edip içmek içinde en iyisi rakıdır, onuda altın serisi tercih edeceksin yağ gibi kayacak.