Bende sana diyorum o zaman bı bitmedin arkadaş elestiriken inancına göre fikir beyan etmiş elestirirkende saygılı olursan saygı gorursun
Burak okuduğunu anlayamıyormusun ? Dini inanca yönelik düşünceler rasyonelliğe sahip bilgiler değildir. Adam teknik olarak bilimsel şekilde böbrek taşını felan engellediğini söylüyor. Sence bunun dini bir yorumla nasıl bir alakası olabilir. Adam deve sidiği içeceğim dese tut bahset Allahın kanunlarından felan ama tutup adam bilimsel bir gerçek ile ilgili ne olup olamayacağını sorduğunda pagan dönemlerinden kalma ritueller ile ilgili bir soru felan soruyor gibi mi hissediyorsunuz ? Adamın 2025 yılında sorduğu sorunun cevabını 1000 yıl önceden gelme dini inançların içerisinde geçen hadisler demi cevabı. Bu basbaya heryere dini inancı alakasız alakasız sokmak ve sonra saygı beklemekten öteye gidemez. Aynen kardeşim Hulkun kanunlarına görede kesinlikle içmeli bence gerçek olma ihtimali aynı sonuçta saygı bende böyle düşünüyorum
Bak soru bu ?
Bazen gerçekten faydası olduşunu düşünüyorum vücudu rahatlıyor beyni uyuşturuyor ağrılar gidiyor rahatlatıyor. böbrek taşını engelliyor
tabi bide hergün içip kendini öldürenler var
alkol nekadar sürede bir tüketilirse faydalı olur sizce?