Hesap.com.tr e-Pin sitesi değil ki, e-Pin sitelerinde yok zaten böyle bir şey bu site ilan sitesi. Binlerce insan kaydolup kendi ürününün satışını yapıyor.
Kullandığım bir site değil ama aynı mevzular itemsatis ve türevlerinde geçerli. Oyun sitesi olmaktan çıkmışlar yani. Bende müşteri olarak genel gözlemimi yazdım sadece sosyal medya satışı özelinde değildi yazdığım. Özet olarak demek istediğim epin sitesi olan arkadaşlar dümdüz sitelerine açıp oyun , key ep satışlarını yapsınlar daha mantıklı. Pazaryeri açtığınızda orada ilan yoksa ve binden az ilan girildiyse müşteri gözünde eksi puan yiyorsunuz. Ne satıcıya ne alıcıya güven veriyorsunuz. Dümdüz epin alacak adam bile buraya tıklayıp ilanlara bakıp sitenin trafiğini ve müşteri potansiyelini anlamaya çalışıyor. Bende bunu yapıyorum. bir siteye girdiğimde pazaryeri varsa yüzlerce ilan olsa dahi en sondaki ilana gidip hangi tarihte atıldığına kadar bakıyorum. İlanlar çok eski ise yine gözümde eksi duruma düşüyor ve çıkıp başka siteye geçiyorum.