Merhaba, kendi yorumumu yapmadan önce umarım başarılı olursunuz ve başarılı olursanız çok sevinirim, kendi yorumuma gelince geçen sene bende sizin gibi bir umut işe koyuldum siteyi
buradan inceleyebilirsiniz, emlakçıları tek tek gezdim diyebilirim, ilk etapta ilanlarınızı ücretsiz olarak biz girelim bile dedim, ve hatta sarı siteden bıktıklarını fiyatların çok yüksek olduğunu, karşılarında doğru düzgün bir muhattap bile bulamadıklarını, verilen sözlerin tutulmadığını bile dile getirdiler fakat yinede oradan vazgeçemeyeceklerinide aynı şekilde belirttiler ve hatta diğer firmaların bile milyonlarca lira harcadığı halde malum site kadar performans göstermediğini söylediler, yani kısacası reklam için harcayacak milyonlarca liranız yoksa, bu umutla boşa vakit kaybetmek yerine daha kapsamlı düşünüp insanların bir ihtiyacına çözüm olabilecek bir proje geliştirip o projeye zaman harcarsanız daha mantıklı olabilir.
hocam gördügüm kadarıyla bir sarı siteyi yapmışsınız size de hayırl ıolsun bu arada .. size bir kaç sorum olacak reklama ayırdıgınız bütçe miktarı sitenin işleyiş ve yapımından fazlamıydı ?
2. olarak sizin ve gezdiginiz emlakçıların da dedigi gibi faiş fiyatlardan insanları bıktıran bir sisteme el attılar ve gerçekten de hali hazırda bir muhattabın bulunmadığı bende görüyorum ki sistemde düzeltilmesi gerek bir çok açık varken bunlara ekleye ekleye giden bir proje yapıyorum..
fikrime gelecek olursak başta bir araçlar!la başlamayı planlıyorum