Mutfak eşyaları grubuna bakabilirsiniz.
İçecek grubuna bakabilirsiniz.
Araç içi aksesuar grubuna bakabilirsiniz.
Tekstil aksesuar grubuna bakabilirsiniz.
Elektronik eşya grubuna bakabilirsiniz.
Hemen hemen birçok sektörde ürün ürettim, markamı yaptım ve sattım. Ben daha çok riskli pazarları seviyorum. Örneğin, Rusya'ya ambargo sonucu bütün markalar Rusya'dan çıktığı andan itibaren, Rusya'da marka yaratmak için müthiş bir ortam doğdu. İlk hedef olarak kapsül kahve yaptım. Sonra saklama kapları yaptım. Sonra farklı ürünlere yöneldim. Elektronik tarafında 15-17 yıldır elektronik ürün üretimi tecrübesi biriktirdim.
Marka yaratmak ve o marka ile devam etmek güzeldir. Ancak, yorucu olabiliyor. Ben ekip tercih ediyorum. Gerçekten kendi ürününe kendi çocuğu gibi bakacak birilerine denk gelsem, belki bir marka daha yaratıp onlarla ortak işe de girerim. Ama malesef, insanlar ciddi bir meblağ masaya koymadan, yaptığınız emeğin karşılığını anlamadıkları için, ortak olmaktansa kendiniz yapma yoluna gidiyorsunuz.
Tam 1000 tl sepet miktarı için, herkesten farklı ve herkesten daha agresif satış yapmak istiyorsanız, insanların girmeye çekindiği sektörleri hedefleyin. Elektronik gibi. Müthiş bir kar marjı var. İnsanlar bir ürünün gerçek ederini bilmedikleri için, çok uçuk fiyatlara sadece minimalist bir tasarım olduğu için bile evet diyebiliyorlar.
En basitinden, Kettle bile yapsanız, çok modern/minimalist bir tasarım olursa eğer, ederinin 100 katına bile satsanız gider. 370 TL'ye CVS kettle, 1500 TL'ye Philips kettle, 15000 TL'ye SMEG kettle bulabilirsiniz.
Unutmayın, ürettiğiniz ürünün alıcısı kadınlar olursa, sepetteki tutar, erkeklerin sorunu olur. Bu da müşterinizin mantık ya da fiyat performans incelemeden satın alması anlamına gelir. Çoğu ülkede kadınlar alışveriş yaparken bile sitedeki renkler mor diye alışveriş yapabiliyorlar. Biraz bilişsel bilim araştırması yapsanız, çok basit bir ürünü nasıl çok yüksek rakamlara satabileceğinizin uzmanı olursunuz.