saydogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam;
  • Bilgisayarlar, sandalyeler ve ekipmanlar iyi derecede olmalı.
  • İçecek dolabı mutlaka olmalı, haricinde tost vs. atıştırmalık için mutfak olmalı.
  • Bütçe varsa; VIP alan gibi yerler olabilir. Full izole, ses geçirmeyen tarzda.
  • Langırt, masa hokeyi, masa tenisi tarzında ufak alan/lar olabilir. (Hepsi değil tabii aklınıza hangisi yatarsa, fikir açısından çoklu örnek verdim.)
Gibi gibi şeyler yapılabilir.
Önerileriniz için teşekkür ederim ancak mutfak konusu için bir yardımcı gerekicek. Bunun maaşı sigortası vs derken gideri daha çok olur diye düşünüyorum

Luwexigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Masa ve sandalye rahat olmalı kesinlikle, biri alçak biri yüksek olursa çok kol ağrıtıyor. Güncel bir internet kafe için 3050 ekran kartı zayıf kalır, şu anda bile zayıfken 1 sene sonra tekrar değiştirmeniz gerekir.
Koltuk seçiminde direkt deneyerek almayı planlıyorum. Önerileriniz için teşekkürler.

lorxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, öncelikle hayırlı uğurlu olsun hayırlı işler dilerim
Teşekkür ederim
İnternet kafeniz için kişiye özel baskılı mousepad ihtiyacınız bulunuyorsa iletişime geçebilirsiniz.

90x40 ve 70x30 boyutlarda kişiye özel baskı imkanı sunan tek firmayız. Saygılar
Teşekkür ederim lazım olursa iletişime geçecegim
ua87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternet kafe değil.PS Kafe açarsın dükkan önü yanı boş alana langırt,Playstationlar ve 2-3 tanede çoklu atari makinesi koy jetonlu.Kafede kek-pasta içeceğe önem var.Birden bir sürü cihaz alma.
Misal 10 makine koy.Kazandığın parayı masraflar hariç sürekli yatırıma harca kafeyi son haline getirene kadar...
Bulundugum şehir kaynaklı bunlara talep çok fazla değil gibi görüyorum.

karabicak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne kadar bütçe ile bu işe gireceksiniz
belli bi bütçe planlamadım 2-3-4 arası çıkıcaktır diye düşünüyorum.

VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam okulun belirli bir km çapı içerisinde olmaması gerekiyor, 250 / 500 tam hatırlamıyorum, dikkat etmeniz gereken ilk kural bu, yoksa direkt işletmeyi cezaya boğup kapattırmaya kadar götürüyor
Okula uzaklıgı biraz var aslında. Bununla alakalı belediyeyle görüşecegim.
metoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dış göz olarak şuan eğer büyük başlamayı düşünüyorsanız sermayenin varsa kesinlikle direksiyon seti ve vr olmalı.
Bunlar için sanırım ekstra ruhsat gerekiyor.