PropJoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet devam edebilirsiniz, squid kurarken hangi mantıkta ( socks, https ) kuracaksanız ona göre kurun ve kullanıcı adı ve şifre tanımlatın google amcada ubuntu squid proxy kurulumu yazarsanız bir ton kaynak var hocam, zorluk çekeceğinizi zannetmem.
Millet datacenter proxy karşı ön yargılı ancak ben sürekli datacenter proxy kullanıyorum, hem düşük maliyetli, hemde şuana kadar ciddi bir sıkıntı yaşamadım, mesela TR için aktif 4-5 aydır sabit duran ip adresi mevcut, 4-5 aydır hesap sıkıntıya girdimi? Hayır.
Forumda bir çok kişiden proxy aldım, ancak tecrübeler genelde olumsuz oldu, kötü mal kişiyi mal sahibi yapar sözündede olduğu gibi bende kendi proxy ağımı oluşturdum açıkcası memnunum, sabahın bir saatinde proxyler uçmuyor veya aynı proxyi 3-5 kişi kullanmıyor.
Sunucuyu siz kuruyorsunuz, haliyle size 1 ip tanımlanıyor, siz o ip adresini proxy olarak kullanıyorsunuz, ip adresi sizin sunucuda ve dolaylı olarak sizin kontrolünüzde olduğu için, o ip adresini başkası örneğin ben kullanamam hocam, ancak dediğim gibi squid olarak proxy oluştururken kullanıcı adı ve şifre tanımlayın mutlaka, yoksa bir bakmışsınız binlerce kişi var
Çok teşekkür ediyorum hocam, çok sağ olun.