Selamlar,
Cursor AI için kişiye özel bireysel hesap satışı yapıyorum. Aylık ücret 500 TLdir.
Sistem nasıl işliyor?
- 1 aylık alım yaptığınızda, her 3 günde bir yeni Pro hesabı veriyoruz.
- Bu hesapların 3 günlük Pro süresi bulunuyor.
- Cursor AIda tüm verileriniz bilgisayarınızda (local) saklandığı için, hesap değişimlerinde hiçbir veri kaybı yaşamazsınız.
- Size verdiğimiz hesaplar, sınırsız trial gibi sahte yöntemlerle değil; doğrudan Cursordan alınmış gerçek Pro üyelik hesaplarıdır.
- Her 3 günde bir yeni hesaba geçerek toplamda aylık 10 farklı Pro hesabı kullanmış oluyorsunuz.
Garanti konusuna gelirsek:
- Keyfi ücret iadesi yapılmaz, yani vazgeçtim, paramı geri istiyorum gibi talepleri kabul etmiyoruz.
- Ancak, eğer bizim hesap tedariğimizde bir sorun olursa (örneğin 1 aylık alım yaptınız, 15. günde yeni hesap veremedik), kullandığınız günler hesaplanır:
Örnek: 500 TLlik ödemenin yarısını kullanmışsanız (15 gün), kalan 250 TL tarafınıza iade edilir.
Satın alma ve teslimat süreci:
- Satın alım yapmaya karar verdiğinizde, ödemenin ardından sizin için özel olarak hesap oluşturulmaya başlanır.
- Hesap teslimatı genellikle 1-2 saat içinde yapılır. Ancak bu süreç bazen bizim dışımızda, Cursor kaynaklı gecikmeler nedeniyle uzayabilir.
Mevcut Cursor Pro fiyatları hakkında bilgi:
- Şu anda orijinal Cursor Pro hesabı almak istediğinizde, en az 780-850 TL gibi bir maliyeti vardır.
- Orijinal bir hesapta aylık 500 premium mesaj hakkınız bulunur.
- Bizim sunduğumuz sistemde ise, 3 günde bir yeni hesaba geçeceğiniz için 1 ayda toplamda yaklaşık 5000 premium mesaj hakkınız olur.
Yani, hem fiyat avantajı sağlarsınız hem de premium kota sorunu yaşamazsınız.
Ek Bilgi:
- Bütün hesaplar bizim tarafımızdan oluşturulmaktadır, herhangi bir aracı yoktur.
- Ana sağlayıcı biziz ve her kullanıcıyla sırayla, birebir ilgileniyoruz.
Kampanya:
- İlk 3 kişiye özel olarak fiyat 450 TLdir.
Ödeme yöntemleri
Papara, Kripto
Not: kripto para için iade durumu olur ise kalan bakiyeden transfer ücreti eksiltilmiş şekilde atılır örnek 1 dolar transfer ücreti var ise 1 dolar az olucak şekilde gönderim sağlanır