Selamlar,

Cursor AI için kişiye özel bireysel hesap satışı yapıyorum. Aylık ücret 500 TL’dir.

Sistem nasıl işliyor?
  • 1 aylık alım yaptığınızda, her 3 günde bir yeni Pro hesabı veriyoruz.
  • Bu hesapların 3 günlük Pro süresi bulunuyor.
  • Cursor AI’da tüm verileriniz bilgisayarınızda (local) saklandığı için, hesap değişimlerinde hiçbir veri kaybı yaşamazsınız.
  • Size verdiğimiz hesaplar, sınırsız trial gibi sahte yöntemlerle değil; doğrudan Cursor’dan alınmış gerçek Pro üyelik hesaplarıdır.
  • Her 3 günde bir yeni hesaba geçerek toplamda aylık 10 farklı Pro hesabı kullanmış oluyorsunuz.

Garanti konusuna gelirsek:
  • Keyfi ücret iadesi yapılmaz, yani “vazgeçtim, paramı geri istiyorum” gibi talepleri kabul etmiyoruz.
  • Ancak, eğer bizim hesap tedariğimizde bir sorun olursa (örneğin 1 aylık alım yaptınız, 15. günde yeni hesap veremedik), kullandığınız günler hesaplanır:
    Örnek: 500 TL’lik ödemenin yarısını kullanmışsanız (15 gün), kalan 250 TL tarafınıza iade edilir.

Satın alma ve teslimat süreci:
  • Satın alım yapmaya karar verdiğinizde, ödemenin ardından sizin için özel olarak hesap oluşturulmaya başlanır.
  • Hesap teslimatı genellikle 1-2 saat içinde yapılır. Ancak bu süreç bazen bizim dışımızda, Cursor kaynaklı gecikmeler nedeniyle uzayabilir.

Mevcut Cursor Pro fiyatları hakkında bilgi:
  • Şu anda orijinal Cursor Pro hesabı almak istediğinizde, en az 780-850 TL gibi bir maliyeti vardır.
  • Orijinal bir hesapta aylık 500 premium mesaj hakkınız bulunur.
  • Bizim sunduğumuz sistemde ise, 3 günde bir yeni hesaba geçeceğiniz için 1 ayda toplamda yaklaşık 5000 premium mesaj hakkınız olur.
    Yani, hem fiyat avantajı sağlarsınız hem de premium kota sorunu yaşamazsınız.

Ek Bilgi:
  • Bütün hesaplar bizim tarafımızdan oluşturulmaktadır, herhangi bir aracı yoktur.
  • Ana sağlayıcı biziz ve her kullanıcıyla sırayla, birebir ilgileniyoruz.

Kampanya:
  • İlk 3 kişiye özel olarak fiyat 450 TL’dir.

Ödeme yöntemleri
Papara, Kripto

Not: kripto para için iade durumu olur ise kalan bakiyeden transfer ücreti eksiltilmiş şekilde atılır örnek 1 dolar transfer ücreti var ise 1 dolar az olucak şekilde gönderim sağlanır