Merhaba yaklaşık 4-5 aydır inceleme için alınan cihazlarımızı geri alamadık. Soruşturmanın daha sağlıklı olması için ekstra telefon ve bilgisayarı da kendimiz verdik fakat alamıyoruz

Bir inceleme bu kadar uzun sürmemeli. Savcılığa defalarca dilekçe verdim sonuç yok.
İlgili Siber Suçları arıyorum üstten tavırla, dalga geçer gibi inceleme bitince biz göndeririz, net süre yok şeklinde cevap verip kapatıyorlar. Sanki suçluymuşuz gibi tavırları mevcut.
Artık cihazların maddi değerini geçtim içindeki fotoğraflar, anıların derdine düştüm. Daha önce başına gelen varsa yol gösterirse sevinirim.
Antalya'da benzer bir olay yaşamıştım. Ancak buradaki şube, tüm verilerimi kendilerinin satın aldığı sata 2tb bir diske kopyalamışlardı. Sonra benim cihazlarımı geri verdiler. İnceleme bitince o harddiski de bana verdiler.