J dizisinden sonra artık benim için mahsun karaca ölmüştür. Ekmek parası için insan böyle bir yapımda yer almalı mı? sanat ve medya camiasında bunun benzerlerinin ne olduğunu onlarca yıllık bir gösterge üzerinde görüyoruz. Komedi adına herşey yapılmalı mı?...

Daha meşhur olmadan önce bu forumda ilk konu açtığında küfür içeriği dolayısıyla eleştirmiştim. Kendisi ise kariyeri boyunca bunu HAYATIN DOOĞAL PARÇASI olarak kabul edip kullanmaıştı. Tabii ki zevkler tercihler tartışılmaz.

Küfür ve cinselliğin gereksiz ve abartılı kullanımını yıllardır görüyoruz. Popülarite artar ancak kalite düşer. En sonunda geldiğimiz nokta J. dizisi. Kelimenin tamamını yazanmıyorlar. Ama dizisini çekiyorlar.

80li yıllarda ekmek parası ayağına P. filmi çekenler bugün başımıza aydın entel vatansever kesildi. Topluma ayar vermeye çalışıyorlar.
hayatın içinde herşey var diye herşeyin filimimi yapmayı dizisini çekmeyi doğru bulmuyorum.

Eskiden toplum içinde binde bir onbinde bir rastlanan bazı olaylar artık her nahallede olağan şeyler haline geldi. Bunda sanatın ve medyanı nrolü çok büyük.

NORMALLEŞTİRİYORLAR!.. tVDE İNTERNETTE NORMALLEŞTİRİLEN ŞEYLER ARTIK HER AİLEDE DE GÖRÜLMEYE BAŞLANIYOR. Bilinçaltında normalleştirilen herşey toplumda yaygınlaşıyor.

Godfather çakması yerli mafya ilesi dizisi sayesinde tas kafa saç stili iyice yaygınlaştı.
Ancak diziler sadece kafanın dışını değil içini daha çok etkiliyor.

Sokakta işlenen suçlar arttıkça daha fazla tas kafa tıraşlı suçlu göreceğiz.

Bu onlarca farklı örnekten bir tanesi sadece.

Artık J. olaylşarı da her mahallede normalleştiği zamanları da görürürz.

https://www.youtube.com/watch?v=D9YS..._channel=TVNET

[IMG][/IMG]