Google'ın verdiği JavaScript kodunu eklemezseniz dönüşüm etkin olmaz. Tıklama(TBM) yerine dönüşümler(EBM) olarak teklif verirseniz farkı göreceksinizdir.
Resimde kısa bilgilendirme vardır EBM olarak teklifinizi güncelleyin. Yazılımcı olduğunuzu görüntülüyorum dilerseniz bot yaparsanız iznim mevcut reklam açabilirim %98 oranında botları engelleyebileceğimi garantiliyorum.
EBM teklifi verip dönüşümleri etkinleştirirseniz eğer sitenize giren müşterinin sitenizde dönüşüm işlemi yapmasıyla bakiyeden kesinti sağlar.
Dönüşüm etkin olmaz ise Tıklama başına maliyet olarak keser.
Sizlere attığım ekran görüntüsü kısa bilgilendirmedir detaylı açıklama yapmam gerektiği ve EBM bilginizin olmadığını bilmiyordum umarım daha iyi anlamışsınızdır şimdi.
Hala aynı şeyi soyluyorsunuz. O bilginiz yok, bu bilginiz yok. Siz benim soruma cevap verseniz?
Dönüşümü etkin hale getirin, dönüşüm başına ödemeyi seçin. Sonra sitenize iPhone 16 koyun ve 200bin₺ fiyat verin. Satış başına dönüşüm kurun. EBM başına ödeme deyin. Sonra göreceksiniz dönüşüm olmadığı halde tik başına bakiyenizin düştüğünü.
100bin tik gelmiş sıfır dönüşüm (satış vs) diyorsunuz ki 0₺ olacak çünkü dönüşüm gerçekleşmedi.
ben diyorum ki 100bin tik parasını sizden Google alır. TBM hesabını baz alır. Hele ki #1. Sırada reklam çıkarsanız en yüksek TBm den hesaplar. Daha açık nasıl anlatabilirim bilmiyorum.