onurnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sürekli midesi bulanan bir kişinin hayat kalitesi ne kadar artar? Ekşi sözlükten de bakabilirsiniz taktıranların yorumlarına. Birçok kişi aynı noktada birleşmiş sizin 20 kişi özel insanlardır belki
Ameliyat zordur. Laparaskopik( kapalı Ameliyat) olarak geçer, her doktor yapamaz. Yapan doktorunda iyi olması gerekir. Hangi doktora yaptırdınız bilmiyorum ama? her önüne gelene yapılmaz. Bazı değerlere göre yapılır ve bu değerler olmadığında önerilmez. Mide kesildiktensonra dikilir, kaçak olmaması adına, ilk 1 hafta ara ara mide bulantısı normaldir, yalnış hatırlamıyorsam ilacı var bunun.

RabiaHanim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet diyetisyen önerdi zaten ancak doktor ismi vermedi o zamandan bu zaman kilo artışı da oldu değerlerde değişmiştir elbet ancak kime güvenilir bilemedik araştırma yapıyoruz. Doktor önerilerine açığım kendim de araştıracağım tabiki.
anladım, Mersin olsa doktor önerirdim ama bulunduğunuz yerde tanımıyorum. Doktoru iyi araştırın kaç senedir yaptığını kaç? ameliyata girdiğini hiç hastaların "ex" olup olmadığını sorun