Lawliet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle ben senin bron değilim, illa sıfat kullanacaksan abinim. Terbiyeli ol ve üslubunu bil, aramızda 7 yaş var.

KPSS'ye hiç girmedim, dolayısıyla puan da almadım. Ülkenin somut gerçekliğinden bahsediyorum, liyakatsızlıktan, torpilin alıp yürümesinden. Esas bir şey beceremeyip devlete kapak atmak için uğraşanlar böyle konuşuyorlar. Şükür ben ekmeğimi kendi bileğimin, zekamın, aklımın hakkıyla çıkarıyorum.
Bro bir hakaret değil yaşına saygı duyuyorum fakat hiç kpss ye girmediğiniz halde insanları karamsarlığa sürüklemeyin merkezi atama gibi şeylerde mülakat yok evet mülakat üzerinden çok şey dönüyor bunu herkes biliyor fakat mülakatsız da girebiliyorsunuz yeterince yüksek alırsanız ve bölümünüz halkla ilişkiler vb. gibi bölümler değilse. Sadece size yönelik değil dediğiniz gibi hiç girmemiş insanlar bile böyle yorumlarda bulunuyor. Etrafımda 71-72 puanlarla merkezi atama da atanan birçok kişi mevcut kaldı ki hemşireler 65 63 puanlarla atanıyor daha düne kadar tds ler bile 60 puanlarla atandılar. İyi forumlar