Bir ara takip ediyordum son gelişme nedir hocam ve nereden takip edebiliriz güncel ?
Son durum nedir hocam bilginiz var mı? Zamanında çok kafayı takmıştım beni derinden etkilemişti. Faili meçhul davaları hiç sevmem.
Selam olsun,
Son durum; Avukat Ümit Altay ve beraberindeki 40 kadar avukat bu işin peşine çok sıkı şekilde düştü.
Aileden şüphelendiklerini söylüyorlar ve bunu destekleyecek tanıklar savcılığa ifade verdi.
Mesela ifade veren bir tanık babayı elinde bıçak ve kollarına kadar kanlı şekilde gördüğünü savcılığa ifade vererek beyan etmiş.
Takip etmek için avukat ümit altayın youtube kriminal analiz kanalı ve pınarbk kanalı ve twitterda her hafta 3 4 kez canlı yayınlar açılıyor.
Habertürk ve diğer kanallarda yayınlar günlük olarak yapılmaya başlandı.
Aile konusunda çelişkili ifade videoları youtube üzeridne çağla tuğaltay çelişkileri diye aratıldığında çıkıyor.
Yeni gelen savcı avukat ümit altayın dediğine göre aile avukatlarının sunduğu şüphelileri kabul etmiyor.
Yani aslında çok şey var ama yazmak istemiyorum çünkü yazarsam suç teşkil edebilir o nedenle avukatların ifadelerini yazdım siz videolardan izleyince zaten son durumu net olarak görebilirsiniz.