dumbythegrey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yahu benimki zaten benim lafımdan çıkamaz o ayrı mesele de

şaka bi yana rules'dan falan bahsetmiyorum, yani bu derece tasarımsal dertleri anlatamıyorum, ben anlatsam da o anlamıyor...

ancak ben sorumun cevabını şurada aldım sanırım

mantıklı aslında ben bunu düşünemedim, böyle var olan tasarım kütüphanelerini kullandırırsak zaten çok bi problem kalmaz herhalde, ben abalıya vurur gibi düz html'den sizin sonuçları vermesini sağlamaya çalışıyordum, yazık valla bizimkine
V0.dev, Vercel'in geliştirdiği bir yapay zeka platformudur ve Shadcn UI, Vercel ekibinin geliştirdiği bir bileşen kütüphanesidir. V0.dev, varsayılan olarak Shadcn UI bileşenlerini kullanır. Bu da demek oluyor ki, hiçbir şey yapmadan bir prompt belirterek tüm işi çözebilirsiniz. E-book 1 ₺'den açık artırmada, hahaha! Ayrıca, Next.js de Vercel tarafından geliştirilen bir React çerçevesidir.

Bilgilendirme : Kısacası, kurdukları ekosistemi destekleyecek uçtan uca bir alan yaratmışlar. Bu yüzden, V0.dev ile basit promptlar kullanarak karmaşık tasarımlar oluşturmak mümkün. Ancak unutmayalım ki, hiçbir yapay zeka çok kapsamlı bir yapıyı tamamen oluşturamaz; sadece zaman kazandırır.