Reigins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dikkatimi çekti, 15 yıllık yazılımcı olduğunuzdan bahsettiniz. Yazılım anlamında en iyi yaptığınız iş hangisi ve hangi dillerde uzmansınız diye sorsam?
Soruş biçiminiz merak olsaydı cevaplardım. Farklı olduğu için boşverin ve konudan çıkıp anasayfaya dönün.
Srylius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HTML5
HTML5 oldumu ben 4'deyim halen

buraxklc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam cursor tema kısmını yapamıyor chatgpt ile aynı şekilde kötü tasarımlar yapıyor. Backend kısmındada beni pek tatmin etmedi. Belkide ben yönlendiremedim doğru şekilde. Manus daha iyi yapıyor backendi v0 tema kısmında iyi ama birbirine nasıl entegre edilir acaba o merak konusu 😆
v0'ı denemedim şuan cursoru çözmeye odaklandım.

Meselenin yarış olduğunu söyleyen kim yapay zekanın kendisinden daha iyi kod yazdığını söyleyen adam design pattern bilmeden dümdüz badozlama kod geliştirdiğini sanan bir yerlerden kopyala yapıştır yapmaktan başka bir şey bilmeyen adamdır bunu savunanda ondan farksızdır.
Cevap vermeye gerek bile duymuyorum şu açtığınız konudan sonra size zaten.
Hocam sakin olun bence, size yapay zeka sizden iyi diyen olmadı, benden iyi dedim

Şu sektörde hizmet verdiğini söyleyip şöyle bir açıklama ile gelen arkadaşın bu sektörde zaten olmaması gerekli o yüzden 10 yıl sonra yerinizi yapay zeka alacağı için şimdiden bırakabilirsiniz sektörü hiç gerek yok devam etmenize zaten
Birkaç proje daha yapıyım bari sonra düşünürüz