Facebook içinde aynısını diyorduk. Whatsapp ve İnsta olmasaydı şuan Meta'nın adını duyan olmazdı heralde. Google maps, Google play vb bunların haricinde search üzerinden konuşuyoruz buradaki battı kelimesini hisse değerinin 0 a düşmesi olarak algılama. Google search tekelini kaybediyor. Zaten farkındaysanız hep videolu sonuçlar çıkmaya başladı text metin olayı google search için bitmek üzere diye düşünüyorum. Burada da AI'ler devreye giriyor. Çünkü burada ki hemen hemen herkes webmaster ve herşeyimiz text metin üzerine. Bence webmasterların yapması gereken şey
"ai'ler için sitelerini kaynak olarak nasıl göstertebilir?" çünkü,
bu ai robotları senin sitenden örnek ayda 500 kaynak gösterdiyse bunun için ücret ödeyebilir. Geleceği yazıyorum size

sağlı sollu reklam modellerinin kalacağını artık düşünmüyorum en önemli şeyin kaynak olduğunu düşünüyorum ve yeni reklam modelinin tamamen kaynak odaklı olacağını ön görüyorum.
Aşırı ön yargılı ve subjektif bir yorum, dolayısıyla sadece sizi bağlar. Elbette, bu tarz görüşlere hasıl olabilirsiniz ama subjektif yorumlarınızı nesnel yorummuş gibi satma cabanız biraz eğreti geldi gözüme. Elbette her şirketin batma ihtimali mevcut, hele ki "Amerika" da ise fakat bilinmesi gereken yagene şey bu firmanın " ARAMA MOTORU " piyasasında hâlâ tekeli elinde barındırdığıdır. AI ve diğer yorumlarınıza katılmakla beraber piyasayada güçlü olanın değil, yeniliklere uyum sağlayabilenin ayakta kalacağıdır. Ayrıca, AI metasının balon olmadığını fakat çok abartıldığını da düşünüyorum. Aktif olarak kullanan birisi olarak, yanıtlara daha çok objektif olmak yerine sanki bir satış temsilcisi gibi kullanıcı/tüketici/müşteri 'yi memnun edici cevaplara subliminal olarak daha ağırlık verdiği ve bu şekilde de objektif olması gerektiği hâlde ticari kaygı güdüyormuş gibi inceden işlemesi ayrı ironik.