SdtTicaret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha dur neler görüceksin neler duyacak neler yaşayacaksın tiksineceksin miğden bulanacak sonra ben bu devrin insanı değilim,hiçbir kadın benim sevgimi haketmiyor tripleri içe kapanmalar sonra birden gelen farkındalıkla değişmeler güven sorunları bağlanamama problemleri ama mental olarak güçlü bir insan olarak da çıkabilirsin günün sonunda üzülmeyen umursamayan kendiyle mutlu olabilmeyi öğrenmiş bir adam olursun ha birde bu yazıyı okuyacak her erkek için yazıyorum çoğu kadın peşimden koşsun çabalasın ister görmek ister bu egolarından kaynaklı tamamen erkek adam istenmediği yerde 1 dakika durmaz ailesi dahil arkadaşlar gururunuz yoksa hiçsiniz bu hayatta
Bakacağız hocam çabalayacağız...

digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen baban yaşındayım ama sana abi tavsşyesi vereyim.

1) Yaşaman gereken şeyleri yaşıyorsun. Neden evlenemeyeceğin halde bir kızla 17 yaşında sevgili oluyor evcilik oynuyorsun? İşte bmyle şeyler yaşayıp tecrübe kazanmak için.

2) İnsanların çok çok istisnai bir kesini lise aşkları ile evlenip mutlu bir hayat sürerler. Yani lise zamanındaki ilişkilerine büyük anlamlar yükleme büyük beklentilere girme büyük hayaller kurma.

3) Baba parası yerken bir kıza aldığın hediyeler kendinden ödün vermek değildir. Ev kiranı faturalarını yaşam maliyetlerini ailen karşılarken eline geçen parayı br kıza harcamak seni batırmaz. Asgari ücretle çalışıp kira fatura öderken pandoradam hediye alıp kredi borcuna giriyorsan bu kendinden ödün vermektir. Yani harcadığın zamana paraya hiç bakma. Daha çok yaşanacak zamanın daha çok kazanacak paran var.

4) Bu en önemli tavsiyem. Duygularına hakim ol. Özel hayatını ortaya dökme. Ne forumda ne günlük hayatında yaşadığın acıları belli etme. Bu forumda ticaret yapacaksın. Ben seninle ticaret yapıyor olsam bu konudan sonra ticaret yapmam. Bu çocuk ergen gelgitleri yaşıyor yarın kız arkadaş bulur, kız arkadaşı ile kavga eder bizim işler aksar. Ön ödemeyi kıza harcar sonra bizim işleri sallayabillir diye düşünürüm.
Özel hayatında da yaşadığın acıyı görenler sana acıyıp empti duymayacaklar. Tersine senin zaten yıkılmış olduğunu düşünüp seni incitöekten suçluluk duymayacaklar.
Kırık camlı ev teorisini araştır.
Ne acı yaşarsan yaşa bir kaç yakın arkadaşın dışında kimseye acılarını anlatma. Çevrene ve karşı tarafa vereceğim en iyi mesaj bu ayrılıktan zerre etkilenmediğin ve hayatına mutlu şekilde hiç bir şey olmamış gibi devam ettiğin olmalı.
Kendim çalıştım o kıza baba parası yedirmedim faturalarımı vs. hep kendim öderim, alışverişi ben yaparım. 1.5 yıldır güzeldi her şey son 1 ayda oldu olanlar. Ticaret yaparsınız yapmazsınız size kalmış beni bilen biliyor bu zamana kadar kimseyi mağdur etmedim etmemde. Çok ticaretim oldu kimse mutsuz dönmedi. Bundan sonra bir süre zor ilerleyeceğim ama bakalım...

Vanq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şanslısın kız kendini başkasına kakalamış. Sadık olmayan kadın yok hükmündedir.
Keşke en başından hiç olmasaydı diyorum hocam...