MaitreyaXayah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AlphaBET 'in yatırımcılarını bilseniz, Google 'ın adını bile ağzınıza almaya imtina edersiniz. Oysa, batıyor demek ne kadar da basit.
Facebook içinde aynısını diyorduk. Whatsapp ve İnsta olmasaydı şuan Meta'nın adını duyan olmazdı heralde. Google maps, Google play vb bunların haricinde search üzerinden konuşuyoruz buradaki battı kelimesini hisse değerinin 0 a düşmesi olarak algılama. Google search tekelini kaybediyor. Zaten farkındaysanız hep videolu sonuçlar çıkmaya başladı text metin olayı google search için bitmek üzere diye düşünüyorum. Burada da AI'ler devreye giriyor. Çünkü burada ki hemen hemen herkes webmaster ve herşeyimiz text metin üzerine. Bence webmasterların yapması gereken şey "ai'ler için sitelerini kaynak olarak nasıl göstertebilir?" çünkü, bu ai robotları senin sitenden örnek ayda 500 kaynak gösterdiyse bunun için ücret ödeyebilir. Geleceği yazıyorum size sağlı sollu reklam modellerinin kalacağını artık düşünmüyorum en önemli şeyin kaynak olduğunu düşünüyorum ve yeni reklam modelinin tamamen kaynak odaklı olacağını ön görüyorum.