))))))
Gecen ay aynen böyle babam aradı. Kahveden arkadaşının kizi kanada ya gidecekmiş. Vize evraklari yeminli ceviri istiyorlarmis. Ben de seni soyledim, oglumun ceviri burosu var. Kendisi yeminli tercuman dedim dedi. Olur baba yardimci olurum dedim. Normalde bi kanada vizesi icin ortalama 12 15 sayfa civarı ceviri oluyor işte banka dökümüdür, nufus kayit ornegidir, adli sicil belgesidir, pasaporttur kimliktir.... vs derken normalde sayfası 600 er den 7-8 bin liraya evrakları aliyorum. Gittim yanlarına kahveye. Evraklar kizin babasinda yanindaydı. Aldım baktım. Enver amca düz 5 bin olsun dedim. Anlattim bak bu normalde 8.5 tutuyor. Babam hemen atladı oglum biraz yardımcı ol dedi. Ona noluyosa. Neyse 4 bin olsun yarı fiyat alayim dedim. Adam bana dedi ki, yaa sayfasına 100 lira al iste )))))) bilsem lastikli pijama giyip gelirdim, sen de rahat isini görürdün dedim. Ciktim geri. Aksam babamla gondermkş evraklari. 4 bin de vermiş. babam dedi ki bende kalsın parası. Ne munasebet diyip aldım )))