AVM'ye sahipli ve kucakta veya yakın tasmalı şekilde şekilde köpek girebilir mi?
Cevap, evet girebilir. (Demek ki içeri girmesinde bir sakınca yok.)
Madem girebiliyorsa o halde avm hem kişinin güvenliğini hem de sizin köpeğinizin güvenliğini sağlamalı. Avm ne yapabilir? İçeride başı boş köpek kedi barındırmayabilir, bunu sağlayamıyorsa içeriye kedili, köpekli müşterileri almayabilir. Bir hayvan beslemek hayvanınıza karşı derin duygular beslediğiniz bir süreç, ve eşiniz köpeğini korumaya çalışırken kendisi yaralanıyor.
Neyse lafın kısası yapılan yorumlara anlam veremedim, içeri köpekli müşteri gelebiliyor mu? Gelebiliyor, O zaman güvenliğini sağlayacaksın, sağlayamıyor musun? O zaman 2 kuruş fazla kazanacağım diye köpeğiyle gelen müşterini içeri almayacaksın. Ben olsam muhakkak şikayetçi olurum.
Not: Güvenliklere suç bulmuyorum, sonuçta kedinin üstüne atlayamazlar ben burada suçu AVM yetkililerinde buluyorum.
evet bende gereğini emin olun yapıcam fakat buradaki arkadaşların fikirlerini özgürce söylediklerini görüyorum umarım hayatlarının her evresinde herkese karşı böyle açık fikirli olurlar teşekkürler.