ozhmo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi güzel kardeşim belli ki sen okuduğunu anlamıyorsun sana maddeler halinde yazayım ben zaten yazdıklarımdan gocunacak yada rahatsız olacak olsam buraya yazmazdım bu birincisi
ikincisi başıboş demekten kastım bir avm içinde gezen hayvandan bahsediyorum yani bu hayvan belkide kuduz veyahut başka bir hastalık taşıyor bilemeyiz. YASA gereği bunun önlenmesi avm nin bir sorumluluğundadır. Bir diğer konu ben evcil hayvanımla bir yere gittiğimde suç işliyorum sizin bakış açınızla bu ne kadar sağlıklı bir düşünce bilemedim , olay gerçekleştikten sonra insanlık namına görevli birileri gelir ve geçmiş olsun vs,vs, bir aksiyon alınır bakın İNSANLIK NAMINA diyorum size uzak bir konu gibi görünüyor ama biraz empati kurabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bak, ben sana empati kurayım. Savcı olmuş olsaydım ve böyle bir dilekçe ile karşıma çıkmış olsaydınız, ikinize de devlet himayesinde olan sosyal tesislerde 30 gün kamu hizmeti cezası verirdim. Ama siz bu cezadan da hiçbir şey anlamaz, "haklı olduğumuz yerde yine ceza aldık" diye isyan ederdiniz.