Ben de aynısını yaşadım. Benimle bir ay birlikte oldu, biraz tecrübe kazandı, sonra gözümün önünde başkasıyla bir şeyler yaşamaya başladı. Hatta bu kızın en yakın arkadaşlarından biri de bu forumda takılıyor. Sonrasında benimle iletişimi kesti, bu da tamamen karakter meselesi O olaydan sonra doğal olarak bir yıkım yaşadım...

Başta çok kafama takıyordum ama içimde biriken öfkeyle üç ay boyunca aralıksız ve disiplinli bir şekilde çalıştım. Hem maddi hem de manevi anlamda kendimi neredeyse 10 kat ilerlettim. Zamanla öfkem geçti; artık sahip olduklarımı düşününce umurumda bile olmuyor. Hâlâ ikisini ara sıra görüyorum ama yaşayacakları maksimum hayatı tahmin ettiğim için içimden sadece gülüp geçiyorum.

Sana bir tavsiye: Hayatında ne zaman bir darbe alırsan, sadece çalışmaya odaklan. Normalde günde 3 saat mi çalışıyorsun? 10 saat çalış. Bakış açını değiştir, bol bol kitap oku. Öyle bir konuma gel ki bu çifti el ele gördüğünde sadece gülüp geçebilesin.

Ha bu arada şunu unutma üniversite veya gençlik aşlarının sadece %3'ü evlenmeyi başarabiliyor. Onlarda da o aklın olduğunu sanmıyorum