Evet arkadaşlar bi kız vardı uzun süredir güzel vakit geçirirdik o bana hediyeler alır ben ona alırdım birbirimize tatlı yapar güzelce giderdik. Kendimden ödün verdim boğazımdan geçirmedim biriktirdim ona pandoralar aldım, büyük markalardan hediyeler aldım çünkü çok sevdim ve o da diyordu çok sevdiğini. Bi süredir okuldan dolayı bi vakıfa eğitime gidiyorlardı bizim sınıftan bir kaç kız arkadaşı ile bişey yoktu benden bir şey saklamaz her şeyi paylaşırdı yaklaşık 1 ay önce biz yurt dışına yarışmaya gittik ve 2 hafta sonra döndük ve bu soğuktu bana karşı bi kız arkadaşı ile sürekli dedikodu yapıyor vakıftan bahsediyor ve sürekli isimler geçiriyorlardı ödün vermedim yapmaz dedim. 1 hafta sonra tekrar yarışmaya gittik ve 5 gün sonra döndük bu hafta başında. Daha demin yaklaşık 1.30 saat önce arkadaşım yazdı uyanık mısın diye bende evet dedim bir şey diyeceğim ama emin değilim dedi söyle dedim durdu durdu durdu ve bi fotoğraf attı ne göreyim sevdiğim kız o vakıftan biriyle sevgili olmuş metrodalar bu dostum da uzun süredir sevdiğimi biliyordu. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü çok emek verdiğim kız kendimden ödün verdiğim kız bana ihanet etmişti. Şuan çok yıkık bir haldeyim üzgünüm konuşacak kimsem yok. Yaşım 17 lise öğrencisiyim o kadar emek verdim çok koydu sizlerden moral verecek şeyler ve öneri bekliyorum