hakan4729 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devlet katkısının tamamını almak istiyorsa katılımcı süre tam 10 sene ve 56 yaşa girmiş olması. 56 yaş tamamsa 10 seneyi tamamlamak durumunda ki devlet katkısının tamamını hakedebilsin.

Yaş 58 ise ve 10 yıl dolmamış işe devlet katkısının tamamını alamazsınız. 8.sene yapılacak çıkışta devlet katkısı hakediş oranı %35 olacaktır. Yani fazla fazla ödeme yapılsa bile %35 oranındaki hakediş neyse onu alırlar.

2 sene daha ödemelere devam edilebilirse ve doğru fon seçimi yapılabilirse daha kârlı şekilde sistemden çıkış yapabilirler. Sonuçta 10 sene tamamlanmış olacak. Yaş şartı zaten tamam.
hocam peki diyelim ki biz bu sene
8. sene çıkış yapıcaz %35 hak ediş vericek devlet katkısının
300k yatırıp max katkıyı alıp bunun %35 ini alabiliyoruz ya şuan
bunu bize ne şekilde veriyor ben bu 300k parayı bugün yatırıp 2 ay sonra sistemden çıkmak istesem alabilecekmiyim yoksa örnek veriyorum 2026 ya girince mi yatmış olucak o konuda bilgi alabilirsem sonuçta illa ki çıkıcak isek 300k yatırıp gelen max katkıdan %35 yine okay çünkü durduk yere o parayıda almamış olucaz bu sefer, şuan firmayı(türkiye hayat) aradım açılmıyor telefon, bilgilerin için teşekkürler diğer arkadaşlara da teşekkürler.