PATRON54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ilk olarak ekran kartında sorun olup olmadığını denemeniz gerekiyor. Anakart ve işlemci üzerinden görüntü alıp test ederseniz sorunun ekran kartından olup olmadığını anlayabilirdik.
Onun dışında harici ekran kartı, PSU bulup denemeniz gerekiyor. Ben bu 2 sinden şüpheleniyorum. Anakart pin ayakları yamuk veya kopuk değilse bunlardan sorun yaşıyorsunuz gibime geliyor.
Birde bilgisayarda 2 tane RAM varsa teke düşürüp dener misiniz aynı testi? Eğer ekran kartı ve PSU'da sorun yoksa monitörde problem vardır.
Yani bu işlemler için yedek parça gerek sorun tespit edilebilmesi için. Yakın olsaydık bende ki parçalardan denerdik ama maalesef en yakın bilgisayarcıya götürüp farklı donanımla test etmeniz gerekiyor.
Ya monitör ya ekran kartı sıkıntılı geldi bana.
Sayın hocam merhaba, inşallah iyisindir. Konuyu tekrar hortlatıyorum, hakkınızı helal edin iyi ilgilenmiştiniz, bir dönem yoğun çalıştığım için ben yanıt verememişim size, şimdi cihazla tekrar ilgileniyorum, eğer ilgilenirseniz gelişmeleri buraya yazıyorum,

Farklı 2 ekran kartıyla denedim, sonuç aynı, biraz çalışıyorlar sonrasınds yine görüntü gidiyor,
Xfx rx580
Sapphire pulse rx6600 kartlarıyla test yaptım. Bu arada bu kartlarla bir dönem mining yapılmış.

Psu bulamadım ve test edemedim, anakarta hdmi bağlantı ile denedim, görüntü alamadım.

Saygılar dilerim