Arkadaşlar herkese selamlar.
Ben bir otomatik içerik giren wordpress eklenti yaptım ama satışla vs uğraşmak istemiyorum sadece geliştirme yapmak istiyorum.

Daha önce wordpress eklentileri satışı yapan yada adsense, wordpress eklentiler gibi alanlarda bu eklentiyi pazarlayabilirim diyen, gerekirse r10da konu açıp satış yapabilirim diyen birini arıyorum.
Ben sadece geliştirmeleri yapmak istiyorum. Satış ortaklığı yapacak kişinin sanki kendi eklentisi gibi sahiplenip satmasını istiyorum.

---Özellikler---
Anahtar Kelime Ekleme (Semrush vs ile toplu anahtar kelime indirip toplu ekleme yapılabilir)
Her kelime ayrı blogtur, her kelime için google'dan benzer alt başlıkları çekip hepsi için ayrı ayrı içerik yazıp birleştirip tek blog olarak yayınlıyor.
İçeriklerin taslak olarak yada direkt yayınlayabileğini ayarlar kısmından seçebiliyoruz.
Her alt başlık için google'dan görsel çekiyor. Özgünleştirmek için görselin üzerine eklentinin ayarlar sayfasında girdiğimiz logoyu ekliyor. Logonun resmin hangi konumuna ekleneceğini yada eklenip eklenmemesi gibi ayarları da gene ayarlar sayfasından yapabiliyoruz.
Gemini api ile yapıldığı için api ücreti yok. Birden fazla gemini api keyi alt alta eklediğimizde neredeyse sonsuz limittimiz oluyor. Birinde herhangi bir sorun çıkarsa diğer apiyle devam ediyor.
Her yazı yeterince uzun oluyor
İçindekiler tablosu otomatik ekleniyor
Google'da ana anahtar kelimemizle ilgili en çok sorulan sorulara göre sıkça sorulan sorular alanı ekliyor.
Tek gider proxy gideri. Proxyi google görselleri çekerken kullanıyoruz. Ücretide aşırı makul zaten.

Bu eklentinin satışını yapabilirim diyenler bana ulaşırsa sevinirim. İlginize teşekkürler. İyi forumlar.

Whatsapp