DeSouza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elbette öyledir hocam katılıyorum zaten bir çok kişi yine aynı tür mesajlar yazdı, çevremden de duyduklarım hep bmw için sıkıntılı olduğunu söylüyorlar bu yüzden bende şu an gençlik zamanının verdiği istekle mercedes c200-300 coupé bakıyorum. Sizce mercedes’te yine böyle bi durum sıkıntı mıdır ?
hocam Mercedes çok başka bir dünya, eskisi de yenisi de c si de e si de güzel. Mercedese kefilim ama önceki arkadaşın yazdığı gibi şimdiye kadarki sahibi de önemlidir. sıfır araba alacaksan özelliklere ikinici el araba alacaksan önceki kullanıcılara bakman lazım hemen hemen her arabada durum bu şekilde. 2. el arabayı alırken aklında hep patlama ihtimali olsun. FIAT alırken de Mercedes alırken de durum bu. Ama FIAT alırken önceki sahibine çok bakmazsın çünkü tamiratında, yedek parçada sorunu çok yoktur. Masrafından kalkarsın. ama Mercedes Bmv gibi araçlar temiz olsa bile çıkabilecek masraflar büyük olur. yeri gelir bir araba alırsın bi o kadar da arabaya masraf edersin. o yüzden araç bakarken insanlar yedek parça, servis uygunluğunu göz önünde bulundurur. 1m bütçeyle Mercedes de alabilirsin bmw'de reno'da ama sonrasında bakım masraflarına ayıracak paran yoksa renoyu, yok arkadaş bana bakımı arızası koymaz sabit gelirim yüksek veya bu işin ustasıyım hastasıyım ufağını tefeğini ben yaparım diyorsan alacaksın. Aynı cam filmini Tofaşla sorduğunda 200 derken Mercedesle sorduğunda 2000 cevabını alırsın. Bu yüzden Mercedes'e Bmw'ye ya zengin biner ya da ustası. Alması değil bakması önemlidir. Saygılar.