@ElemanaHOST; Sen Ne Anlatiyorsun Be Dostum 15.04.2025 Tarigindne Belli Sunucudaki Butun Hatalari Cozemediniz Test Sunucu Atiginiz Ondan İşlem Yaptik Odada Hata Verdi Ayni Hatayi
15.04.2025 Tarihginden Belli Hata Cozemiyorsaniz Benim Gozumde Firma Degilsiniz Siz
Abiniz Banka İadesi Yapilcak Diyor Siz Site İadesi Yapıyorsunuz 1
Ve Aileniz Konuşuyorum Aileniz Oglıunuz Boyle Boyle Yapti Diyor banane diyor Bu Demek Aliş Veriş Yapıyoruz Sorunlar Yaşaniyor Cozemiyorlar Ailesi İle Durumu Anlatiyorum Ailesi bas bas bagriyor almasaydiniz diyor banane diyor ve kendi numaran dahilinde butun aileden engellemişsiniz sana kendi numarandan merhaba yazdim hemen engelledin
Teşkilatmisiniz Siz Vds Siparişi Veriyorum
Ootomosyon Arizalanmdi Diyorsunuz Hep Bu Hatalar Banami Denk Geliyor İlgili Bütün Kanitlarim İletilmiştir Dahada Tartişmaya Girmicem Arkadaş İle Arkadaş Video Cekmiş Cok Güldüm
Gerekeni Ailesi Orda Soyluyor Ben Karişmam İyi Senin Oglun Her B**K Yesin ben karişmam deee boyle bir şey varmi Gercek Güllüp Geciyorum
15.04.2025 Tarihinden Belli Sen Beni Siniyorsun Normelde Boyle Bir İnsan Degilim Ama Cocuk Sen Beni Sinadin Cok Sinadin Ve Sana Diyorunm 500TL Peşine Düşen Ailecek Teşkilatsiniz Başka Bir Şey Demiyorum 5DK TESLİMAT YAZMİCAKSİN OTOMOSYON ARİZA VARSA BİLE NORMEL KURAR 5DK GİNE TESLİM EDERİM BEN MUŞTERİME VE PROMOX İPTAL EDİN DEDİM SİTE BAKİYE YUKLEYİN DEDİM VDS SİPARİŞ VERDİM BAKALİM DEDİM VDS ALALİM VDS ALİRKENDE SORUN CİKACAK DEDİM BU SEFERDE SİPARİŞ VERİRİKEN OTOMOSYON BOZULUYOR HERŞEYİNİZ BOZULUYOR MAŞALLAH mesajlarin ilk sana yazdim ben merhabalar yazdim hemen engelledin sonra aile ulaştim ailende senin gibi maşallah teşkilat sen her b***k yeee ailen ben karişmiyorum desin boyle bir sacmalikmi varmi S

Bu Kadar Aciklama Yeter Daha Fazla Tartişmaya Girmeyecegim
Adminler İncelesin Gereken Cezayi Uygulanmasina Arz Ediyorum
İyi Günler Dilerim
@Sporty;