hanthemes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkçası cookie ile ücretsiz plus kullanılabileceğini düşünmüyorum. Böyle sistemlerde sunucu tarafında ciddi kontrol mekanizmaları mevcut. Cookie ile aşılabilecek bir şey olduğunu sanmam. Başkasının token bilgisi ile bir şekilde yapılsa bile hesaba ban vs. gibi durumlar yaşanabilir
"Cookie ile aşılmaz, ban gelir" diyorsun, ama videoda açıkça yöntemin çalıştığını gösteriyorum. Ban riski her zaman var, zaten paylaşımda bunu açıkça belirttim ve kullanım şartlarını okuyun dedim. Token'ların nasıl çalıştığını bilmeden "imkânsız" demen, sadece varsayımdan ibaret. Teknik bilgin varsa, oturum token'larının client-side doğrulama ile nasıl çalıştığını araştır, sonra yorum yap.

ByRecep77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verdiğiniz yöntem geçersiz sunucu tarafında yapılan kontrolde anında red verir
"Geçersiz, anında red verir" demişsin, ama videoda red yemeden özelliklerin kullanıldığını net şekilde görüyorsun. Sunucu kontrolü dediğin şey, token'ın geçerlilik süresine ve doğruluğuna bağlı. Paylaştığım kodlar ve yöntem, şu an için aktif bir oturumu taklit ediyor. Çalışmıyorsa, tarayıcında veya uzantında hata yapmışsındır, o yüzden yöntemi suçlamadan önce kendi uygulamanı kontrol et.

Arkadaşlar, "olmaz, geçersiz, sunucu kontrol eder" gibi genellemelerle gelmeden önce paylaştığım videoyu izleyip yöntemi bizzat denemenizi öneriyorum. Videoda adım adım gösterdiğim gibi, cookie tabanlı bu yöntem şu an çalışıyor ve ChatGPT Plus özelliklerine erişim sağlıyor. Sunucu tarafında kontrol mekanizmaları olduğu doğru, ancak bu yöntem belirli bir oturum token'ını kullanarak geçici erişim sağlıyor.

Yöntem çalışıyor, video kanıt. Boş eleştiri yerine ya yöntemi test edip teknik bir hata belirtin ya da susun. Bilgiyi paylaşıyorum, riskleri söylüyorum, gerisi size kalmış. Denemeden "yok öyle şey" demek yerine, biraz cesaret edip deneyin, sonra konuşalım.