Hocam buradaki olay tam oalrak ne açtığın bir siteye binlerce içerik mi atıyorsun bir anda? öyle ise bu akdar içerik nasıl hit alıyor? kalıcı oluyor mu sitenin sıralamalar daha önceki tecrübelerinize göre teşekkürler
filtreye girdiğinde 301 atıp devam mı ediyorsunuz, sil baştan mı başlıyorsunuz
sendeki bu indexleme işini sağlam siteye denesen yemiyor mu google? diyelim 50k makale var özgün hepsinibirden indexletsen yine banlanır mı?
Ben de bunu merak ediyorum, kaliteli makaleler olsa 50k, index alır mı alırsa yine filtreye sokar mı acaba
hocam bence ya hızlı indexlenmekten düşüyor ya da gelen adam aradığını bulamayıp pat gittiği için düşüyor. birden içerik basınca ortalık bir karışıyor botlar koşuyorlar bi heyecanla yukarıya çıkarıyorlar ama gelen eliboş dönünce sonuç bu. ağır ağır indexlense busefer de içerik kalitesiz olduğu için ilk başta hemen sıralamaya girmez birden bol hit gelmez ama yeterli destekle içerik kaltesiz bile olsa gelen adam aradığını buluyorsa iş yapar bence öyle denemek lazım
Selamlar
2.DENEME GÜNCELLEMESİ İLE BURADAYIM TEKRAR.
Site ,0 dan başladı bu sefer güzel gidiyor beklediğim performans tam olarak buydu.
gece indexletmeye başladım sabah hit almaya başladı
Öğlen 3 ten sonra vanayı iyice açtı..
Saatte 50 üzeri kelime yakalamayı başladı.
Gariptir ki bu sitede içerikler son 1 saat aramalarında görünmeye başladı
DİPNOT GÜN İÇERİSİNDE KEŞFETTEN 20 TIK ALDIM
SERP