uA_Venom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkcası sizin dediğiniz gibi abone arttıkça gelen abone sayısı da yükseliyor. ilk zamanlar 5-10 arası ise şimdi günlük 200'lere varan yeni abone sayılarını da görür oldum. ama işte dediğim boşa mı doluya mı kürek çekiyoruz onu zaman gösterecek sanırım. incelediğim bazı çocuk kanalları 2-3 yıl önce alelade çekimler yapan, normal evlerde normal düzenleri olan insanlar iken. şuan altlarında son model arabaları görmek "ANNEME SÜRPRİZ ARABA ALDIK" ya da "YENİ EVİMİZE TAŞINDIK" başlıklarını görmek villa almaları artı olarak tatil beldelerinden ev almaları bazı analiz sitelerinden aylık kazançlarını görmem beni şaşırttı. Yıllardır soğukta, sıcakta, karda, yağmurda tabela imalatı, montajı, tasarımı, çeşitli makinelerde uzmanlaşmış olmama rağmen 2001 model arabamın olması ve hala ev sahibinin ağzına bakıyor olmam youtube işinde biraz kamçılıyor beni. tabi kimsenin kazancında gözümüz yok, insanlarda bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmiştir onu da belirtmek isterim.
Hocam kazanç konusunda ve diğer kişilerin nereden nereye geldikleri hakkında yorum yapamayacağım. Fakat şu an ek gelir ve kızınızın mutluluğu için devam edebilirsiniz. Zaten sürekli olarak video paylaştıkça ve izleyicilerin dikkatlerini çektikçe kazancınız artacağı için o zaman tam zamanlı iş haline gelebilir ama günümüzde hiç bir işin garantisi yok. Herhangi bir ihlal vb. durumunda kanalınız silinirse bu durumda 0'dan başlamanız gerekebilir bunu da göze almalısınız. Bunun için yedek bir kanal açmanızı öneririm.