Merhabalar hocalarım,
2013 Yılından itibaren web işleriyle ilgiliyim, çoğu alanda çalıştım ve kendimce yeteri kadar tecrübe edindim. Geçtiğimiz aylarda, mevcut çalıştığım şirketten, iş bilmeyen kişilerle çalışmak istemediğim ve maaşını yetersiz bulduğum için ayrıldım. 2 aydır işsizim, SEO alanında bir kaç paket satıp (Organik hit, backlink, hacklink vb.) gelir elde etmek istedim, başaramadım. Kendim siteler kurup rüştünü kanıtlayıp öyle gireyim dedim, bunun için maliyeti büyük oldu ertelemek zorunda kaldım. Ne olursa olsun iş bulayım dedim, genel olarak ingilizce istedikleri için yeteneklerim yetersiz kalıyor veya hiç değerlendirilmiyor. Mobil uygulama işine (çok geç kaldım) girdim, flutter ile piyasadakilerden biraz daha modern ve eğlenceli hatırlatıcı uygulaması yaptım 14 gün kapalı test gibi bir şey çıktı karşıma halen devam ediyor bu süreç, yapayzeka ile kısa diziler youtube shorts dizileri yapmak istedim, 300 izlendi sıfır etkileşim girmeden bıraktım tek videoda, her neyse. Zaten 2023 yılından itibaren gelen bir bahtsızlığım var, sanki böyle ne işe girsem sonuna varamayacak ya da varsam bile başarı elde edemeyecek gibi hissediyorum, bu his gitse bile darlanıyorum. Siz değerli hocalarımla öyle özet geçerek paylaşmak istedim, umarım bir çıkar yol bulacağız.